Seminar: Få besøgende på websiden!

Onsdag 3. oktober 2007 i København.

Nøgleordene er – formidling – fremfinding – fastholdelse af besøgende.

Uanset om du arbejder med websider eller er professionel bruger, vil Mediegruppens efterårsarrangement være en øjenåbner. Hvilke faktorer har indflydelse på, at din virksomheds webside er nem at finde på nettet, og hvilke features har betydning for, at du intuitivt og nemt finder rundt på websitet? Det vil Jan Arent, fra TV 2, og Ib Potter, TV Midt-Vest gennemgå for os.

Arrangementet handler også om nyhedsformidling på nettet. Christian Lindhardt, fra politiken.dk, Søren Svendsen og Kim Petersen fra ekstrabladet.dk vil tage os med ind på avisernes hjemmesider og fortælle om betingelserne for nyheder på nettet.

Program:

10.15 - 10.30 Ankomst. Kaffe/te.

10.30 - 12.00 Motiverende design v/Jan Arent, programmør, TV2 Interaktiv

Motiverende webdesign handler om at aktivere sine brugere. Man kombinerer brugervenlighed med bestemte virkemidler. Jan Arent gennemgår teorierne bag motiverende webdesign ved hjælp af en masse eksempler. Jan Arent er desuden forfatter og underviser.

12.00 - 12.45 Frokost

12.45 - 13.45 Hvordan bliver dit website fundet nettet? v/Ib Potter, projektleder TV/Midt-Vest

En introduktion til hvordan søgemaskiner indekserer hjemmesider. Desuden nogle gode fif til hvordan man synliggør websites bl.a. ved hjælp af metadata – søgeord.

13.45 - 14.00 Kaffe/te

14.00 - 14.30 Præsentation af Politikens website v/Christian Lindhardt, Nyhedschef Politiken

Christian Lindhardt gennemgår, hvordan Politiken fanger og fastholder brugerne.

14.30 – 15.15 Præsentation af Ekstra Bladets website v/Søren Svendsen, direktør for Ekstra Bladet Nye Medier og Kim Pedersen, designchef på ekstrabladet.dk

Ekstra Bladet har for nyligt fået ny forside. Hvad var motivationen og hvordan har avisen opnået at blive den, der ”…ejer ’breaking news’ på nettet.” (Dagbladet Børsen, 20.06.07)

Sted:

Politikens Hus, Foredragssalen, Vestergade 26, København.

Pris: 350 kr.

Joomla templates by a4joomla