Udskriv

Oplæggets beskrivelse:

Medieovervågning går i alt sin enkelthed ud på at overvåge medierne, finde relevante artikler og distribuere disse artikler efter kundens ønsker.  Men ligesom medierne har udviklet markant over de seneste år, er det også gået stærkt inden for dette område.

For få år siden bestod størstedelens af virksomheders medieovervågning af fysiske presseklip, som blev kopieret og sendt rundt i organisationen med intern post eller hængt op på opslagstavler. I dag er det muligt at distribuere artiklerne digitalt på næsten alle tænkelige platforme og med indhold tilpasset den enkelte afdeling eller person i virksomheden. Og det er muligt at få nyheder fra trykte medier, radio, tv, webnyheder blogs osv. fra præcis de lande kunden ønsker og næsten på det tidspunkt kunden ønsker det. Thomas vil på dette foredrag gennemgå de muligheder, der ligger inden for medieovervågning anno 2009, men også fortælle lidt om de faldgruber, som man kan blive overrasket af, ikke mindst på det lovgivningsmæssige område, som kan være lidt af en jungle at finde rundt i.

Oplægsholderens CV:

Thomas Dzougov er uddannet HD i afsætning og er markedsdirektør i Infomedia med det overordnede ansvar for salg og drift af kundernes løsninger.  Thomas Dzougov har arbejdet i Infomedia i 6 år og været med til at udvikle Infomedia fra en nichevirksomhed inden for medie søg området til i dag at være Danmarks klart største virksomhed inden for ”media intelligence” markedet, som omfatter mediesøg, medieovervågning og medieanalyse.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.infomedia.dk