Kære mediegruppemedlem
 
Invitation til Mediegruppen Danmarks generalforsamling onsdag den 17. maj 2017 klokken 17 i DR Byen.
 
Program:
17.00-18.00: Oplæg fra Rune Øgendahl, journalist på Politi- og retsredaktionen på Ritzaus Bureau, som vil fortælle om Ritzaus nye sprogmanual. Manualen indeholder en række anbefalinger til valg af skrivemåde, praksis for tegnsætning og begrundelsen for Ritzaus valg. Derudover rummer manualen talrige eksempler på navne på virksomheder, organisationer og produkter, som ofte giver anledning til tvivl.
18.00 - 18.30: Sandwich og vand
18.30-19.30: Generalforsamling
 
Sidste frist for tilmelding til foredrag og generalforsamling er mandag den 15. maj.
Send din tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  og oplys navn og e-mail-adresse. Angiv venligst om du både deltager i foredraget og generalforsamlingen.
 
Forslag, som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal sendes til bestyrelsen senest onsdag den 10. maj 2016. Forslag kan sendes til adressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 
Generalforsamlingen foregår i DR Byen, Emil Holms Kanal 20, 0999 København C. Lokale: 2541 Orangeriet.
 
Mvh 
Bestyrelsen i Mediegruppen Danmark

Dato: Torsdag 6. april 2017
Tidspunkt: Klokken 16:30-18:00
Sted: TV2 Teglholmen, Mødelokale TV2 Dok - 2. sal. Vi mødes ved receptionen kl.16.25.

Program:
Morten Rosenmeier, formanden for UBVA (Udvalget til Beskyttelse af Videnskabeligt Arbejde), kommer ud på TV2 og fortæller om ophavsret, herunder om hvad det indebærer at have ophavsret, hvad man må uden tilladelse fra ophavsmanden, hvad man skal være opmærksom på når man finder noget på internettet mm.
Du kan læse mere om Morten Rosenmeier her.

Oplægget varer cirka 1 time, og så er der en halv time til spørgsmål og snak.

Tilmelding:
Sidste frist for tilmelding er tirsdag 31. marts 2017.
Send din tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og oplys navn, virksomhed og e-mail-adresse.
Tilmelding er efter først-til-mølle-princippet, og vi kan maks. være 25 deltagere.

Pris:
Det er gratis at deltage i arrangementet.
Hvis du tilmelder dig arrangementet og ikke møder op, koster det 250 kroner i gebyr.

 pøk bz hamselv twitter banner

 

Kom og lyt med når journalist og forfatter Peter Øvig Knudsen kommer på TV2 d.23/11-16, og fortæller om hvordan han laver research og om hele processen bag, når han skriver bøger. Herunder om hans nyeste bog ”BZ”, en dokumentarisk bog om 80’ernes oprørere, som udkommer den 4. oktober 2016.

Der er plads til max 40 personer, så tilmelding er efter først til mølle princippet. Læs evt. mere om Peter Øvig Knudsen på www.oevig.dk.

Dato: Onsdag 23. november 2016

Tidspunkt: Kl.19.30-22.00

Sted: TV2, Teglholm Allé 16, 2450 København SV

Tilmelding: Send din tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og oplys navn og e-mailadresse

Tilmeldingsfrist: 16. november 2016

Pris: Gratis for medlemmer af Mediegruppen Danmark

 

 

Joomla templates by a4joomla